Burn out klachten 

Burn out klachten Ridderkerk

Een burn out zorgt ervoor dat je geen energie meer hebt om activiteiten te ondernemen. Werk, sociale relaties en je gemoedstoestand zal hierdoor leiden. Een burn out gaat lastig weg zonder de juiste begeleiding. Burn out klachten in Ridderkerk laten behandelen kan. Om te zorgen dat je de juiste balans weer terug krijgt wordt een behandeling individueel aangepast. Tijdens de behandeling wordt gekeken hoe de oorzaak weggenomen kan worden en hoe je weer energie en plezier terug krijgt.  

Wat is een burn out

Een burn out houdt in dat je letterlijk opgebrand bent. Je hebt geen energie om te werken en sociale activiteiten te ondernemen. Een burn out heeft daarnaast meer symptomen die te maken hebben met vermoeidheid, overprikkeld zijn en emoties. Een burn out wordt ontstaat door langdurige stress. Als negatieve emoties zich opstapelen, werk te veel wordt of andere vormen van stress te veel spelen dan kan dit resulteren in een burn out. Helaas is een burn out de eerste keer niet voor iedereen te voorkomen. Als je het idee hebt dat je te lang stress ervaart, dan zou je preventief hulp in kunnen schakelen. Als je in een burn out zit dan kun je ook hulp krijgen. 

Therapie bij een burn out

Een burn out is een serieuze aandoening en mag dan ook zeker niet onderschat worden. De juiste therapie is hierbij heel belangrijk. Om te zorgen dat je langzamerhand weer de juiste balans in je leven vindt zijn verschillende handvatten die je hierbij kunnen helpen. Tijdens therapie wordt op jouw tempo alles weer hervat. Het is belangrijk dat de stappen niet te snel worden genomen zodat je niet te veel stress ervaart. De disbalans die je ervaart zal langzamerhand weer in balans komen. Je kijkt naar de belasting en belastbaarheid van je lichaam en geest. Ook wordt de oorzaak aangepakt zodat dezelfde stressfactoren niet nog een keer grip op je hebben. In Ridderkerk kun je een traject krijgen die aangepast is aan jou.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *