Heb jij de perfecte massagepraktijk in Hoogvliet al gevonden?

Massage Hoogvliet

Massage Hoogvliet, dat zijn de eerste woorden die in je opkomen als je denkt aan ontspanning en relaxen. Een echte aanrader in de omgeving van Hoogvliet is de Massagepraktijk Go For Yourself. Het is echt belangrijk om af en toe aan jezelf te denken en jezelf de tijd en rust te geven die je lichaam verdiend!

Waarom Massagepraktijk Go For Yourself?

Je hebt misschien nog nooit van de massagesalon gehoord, maar de salon is een all time favourite in de omgeving. De massagesalon heeft erg flexibele tijden en is eigenlijk de gehele werkweer geopend van 9 tot 21 uur. Daarnaast zijn ze elke 2e zaterdag van de maand geopend van 10 tot 16 uur en elke 3e zondag van de maand van 12 tot 16 uur. Super flexibel, waardoor jij dus makkelijk je eigen afspraak kan inplannen wanneer het jou uitkomt!

Behandelingen en tarieven

Bij Massagepraktijk Go For Yourself kun je terecht voor allerlei verschillende behandelingen! Ben je een sporter en heb je last van een blessure of zitten je spieren vast? Dan is de sport- en ontspanningsmassage iets voor jou! Je kunt al terecht voor een massage van 30 minuten voor maar €27,50! Wil je toch liever ontspannen? Dan is een wellness treatment zoals een Egyptische massage wat voor jou. Deze behandeling duurt maar liefst 75 minuten voor maar €59,50. Je krijgt dus een heerlijk lange behandeling voor een eerlijke prijs. Daarnaast kun je ook terecht voor stoel-, hand- en voetmassages. Lipmassages voor je cellulites is ook mogelijk. Er zijn zo veel behandelingen, dat er voor iedereen wel wat perfects tussen zit!

Afspraak maken

Nog niet bekend bij de massagesalon van Go For Yourself? Neem een kijkje op de site. Hier vind je alle informatie over de behandelingen en tarieven. Daarnaast is het heel makkelijk om een afspraak te maken. Je kunt een telefonische afspraak maken of een contactformulier invullen, de salon zal dan contact met je opnemen. Heb jij al tijd gevonden voor je relax behandeling? Maak nu snel je afspraak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *