Alternatieve geneeswijze voor je klachten

janssen venlo

Er zijn steeds meer mensen die in plaats van het reguliere zorgsysteem gebruik willen maken van alternatieve geneeswijzen. Bij Janssen uit Venlo wordt osteopathie aangeboden. Deze vorm van behandeling kan klachten verlichten door een andere manier van zorg aan te bieden dan in het reguliere systeem. Wanneer je last hebt van veel spanningen die zijn opgeslagen in je lichaam kun je last krijgen van nare symptomen. Je moet je lichaam vrij kunnen bewegen. Wanneer dit niet mogelijk is, zijn er naar alle waarschijnlijkheid bepaalde spieren bekneld of kan bepaald weefsel zich niet soepel bewegen. Hier kun je op een gegeven moment last van krijgen of ziek van worden.

 

 

Osteopathie is ook geschikt voor kinderen en baby’s

Bij Janssen uit Venlo worden osteopathiebehandelingen gegeven aan kinderen en baby’s . Net als volwassenen kunnen kinderen en baby’s ook last hebben van vastgehouden spanningen in het lichaam. Wanneer je kind last heeft van stress, is het van belang om dit snel op te lossen voordat de stress gaat vastzitten in het lichaam. Het lichaam raakt in de knel wanneer er stress en druk is. Bij kinderen kan dit leiden tot ernstige gevolgen. Dit wil je natuurlijk voorkomen.

 

Hoe werkt osteopathie bij kinderen en baby’s?

Wanneer je kind bij de osteopaat komt zal diegene eerst op zoek gaan naar bepaalde punten in het lichaam die onder druk staan. Deze punten zal hij losmaken waardoor het lichaam wordt verlost van deze negatieve energie. Je kind zal vervolgens minder last hebben van die beknelling. Doordat dit punt is losgemaakt kan de energie weer vrij door het lichaam van je kind stromen. Dit is belangrijk, want je kind moet zonder pijn kunnen bewegen. Veel mensen hebben ervaren dat osteopathie een oplossing kan zijn voor reguliere geneeswijzen. Osteopathie richt zich op de balans van de energie in het lichaam in tegenstelling tot andere manieren van geneeswijzen.

Osteopathie is dus niet alleen bedoeld voor volwassenen maar ook voor kinderen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *