Dubbel glas

Dubbel glas online bestellen

Bijna alle nieuwbouwwoningen beschikken vandaag over dubbel glas. Bouwers kiezen nu zelfs meer en meer over hoogrendementsglas. Toch blijft ook is dubbel een uitstekende keuze. Is je woning nog niet uitgerust met dubbel glas? Dan laat je die best zo snel mogelijk vervangen. Dat zorgt voor vele voordelen. Met dubbel glas realiseer je namelijk een aangenaam binnenhuisklimaat. En met het plaatsen van dubbel glas bespaar je jaarlijks heel wat op je energierekening. Gemiddeld zelfs tot 20 procent.  Hitte en koude komen zo gemakkelijk de woning binnen, ook al is die goed verwarmd. Ontdek meer over dubbel glas in dit artikel! Dubbel glas online bestellen is makkelijk. Zo maak je rustig thuis de beste keuze. Dubbel glas zorgt voor zovele voordelen dat je deze keuze zeker niet zult beklagen.

Dubbel glas voor een optimale isolatie

Dubbele beglazing bestaat uit twee glasplaten met een isolerende spouw. Die is opgevuld met droge lucht. Hoe dikker de spouw, hoe hoger de isolatiewaarde van het dubbel glas. De dikte van de spouw varieert tussen zes en twintig millimeter breedte. De dikte van de glasbladen zorgt voor de stevigheid van het raam en de akoestische isolatie. Dubbel glas houdt geluiden buiten. Dubbel glas heeft weinig of geen last van condensatie. Het isoleert dubbel zo goed, waardoor je een lagere energiefactuur zal hebben.

Dubbel glas verhoogt je wooncomfort

Door een betere warmte- en geluidsisolatie verhoogt dubbel glas ook je woon- en leefcomfort en je veiligheid. Dubbel glas is namelijk heel wat dikker en steviger dan enkel glas. Zo verkleint het risico op inbraak aanzienlijk.

Dubbel glas verlaagt je energierekening

Daarnaast is dubbel glas zeker ook budgetvriendelijk. Resultaten van grootschalige onderzoeken leerden ons dat je met dubbel glas jaarlijks gemiddeld 20 procent bespaart. Zo verdient de meerkost voor het plaatsen van dubbel glas zich snel terug. Dat is ook goed nieuws voor ons leefmilieu. Dubbel glas zorgt namelijk voor een lagere uitstoot van het schadelijke CO2- uitstoot.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *