Shisha kopen

shisha kopenAlge

Een shisha of waterpijp is een andere benaming voor hetzelfde apparaat. Een shisha wordt gebruikt om tabak en fruit tabak mee te roken. De shisha is in veel verschillende varianten te koop. Zo zijn klassieke modellen te koop, wat kleinere modellen, maar ook hele bijzondere varianten. Zo kun je een shisha zelfs voor decoratie aanschaffen. Het soort tabak wat je met een shisha kan roken is helemaal afhankelijk van je smaak. Zo kun je reguliere tabak roken maar ook fruit tabak roken en meer. De smaken kun je ook aanpassen door andere soorten kolen te gebruiken.

Hoe werkt een Shisha

Met de shisha kun je tabak roken en speciale tabak met een smaakje. Vaak wordt fruittabak gebruik vanwege de zoete smaak. Een shisha bestaat uit verschillende onderdelen die ervoor zorgen dat je een goede verhouding hebt van tabaksrook. Boven in de pijp zit een bakje waarin je tabak kunt stoppen. Dit dek je af met aluminiumfolie waarin je een aantal gaatjes prikt zodat het kan luchten. Het tabak wordt verhit en gaat via een buis langs een waterkom. Het waterdamp meng zich met de rook en zorg voor een damp met een smaakje. In vergelijking met een sigaret ervaar je met een shisha minder sterke rook doordat de rook door het water afgekoeld wordt.

De shisha

Een Shisha wordt ook wel genoemd als een waterpijp, het is dus precies hetzelfde product. Zowel een shisha als een waterpijp wordt gebruikt om tabak te roken en is in meerdere varianten te koop.  Een waterpijp is vanaf oudsher een klassieke benaming voor de pijp. De shisha is een naam die de afgelopen jaren is ontstaan. Vooral onder jongeren wordt shisha veel gebruikt. Ook een shisha lounge om te relaxen en af te spreken is een bekende benaming. Een hookah is ook weer hetzelfde als de shisha en dus ook de waterpijp. De huka is meer een naam die internationaal wordt gebruikt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *