Linnengoed Amsterdam

Linnengoed Amsterdam

De tijden zijn veranderd en tegenwoordig is het bijna onmogelijk om op de hoogte te blijven van alle nieuwe producten die op de markt komen. Het ene beddengoed ligt nog maar net in de schappen of het volgende linnengoed is alweer in de maak. Het is je niet duidelijk wat nou precies de verschillen zijn tussen het meest klassieke beddengoed en het nieuwe linnengoed Amsterdam dat nu helemaal in de mode is. Lees snel verder en lees alles over de voordelen van linnengoed! Grote kans dat je vandaag nog op zoek gaat naar nieuw linnen beddengoed!

 

De voordelen van linnengoed

Linnen is een textiel soort dat gemaakt wordt uit vlas. Linnen wordt wereldwijd als luxe beschouwd. Maar waarom nou eigenlijk? Linnen heeft een filterende en bacteriebestendige eigenschappen. Hierdoor zijn linnen lakens perfect voor een goede nachtrust. Ook is het geschikt voor mensen met allergie├źn, huidaandoeningen of mensen met een gevoelige huid. Het kan 20 procent van zijn eigen gewicht aan vocht absorberen voordat het nat of vochtig aan begint te voelen. Dit zorgt ervoor dat jij lekker door kan slapen. Daarnaast tovert linnengoed je slaapkamer om en hangt er altijd een luxe vibe!

Nog meer voordelen!

Linnen is net als wijn; hoe ouder, hoe beter het wordt. Hoe vaker je het wast hoe zachter en soepeler de stof wordt. Ook gaat linnen beddengoed twee keer langer mee dan katoenen beddengoed. Dat is de investering dus wel waard! Linnen lakens hebben een luxueuze textuur en een heerlijke zachtheid, precies wat je nodig hebt om bij te komen en weer op te laden na een lange dag. En terwijl je slaapt helpt de linnen stof ook nog is om de ph-balans van je huid te behouden. Zo wordt je standaard nachtrust letterlijk een schoonheidsslaapje. Met al deze gezondheidsvoordelen kan al wel op je klompen aanvoelen dat als je in een bed met linnengoed geslapen hebt, dat je nooit meer iets anders wilt!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *