Velgen polijsten voor een eerlijke prijs

Velg

Velgen zijn een deel van de auto die laten zien hoe goed een auto wordt onderhouden. Het zijn een soort schoenen onder je outfit. Niet alle aandacht gaat erheen, maar het kan wel een auto maken of breken. Bij EM Wheels doen ze velgen polijsten voor iedere auto. Dit bedrijf is gespecialiseerd op het gebied van velgen. Ze kunnen er zelfs voor zorgen dat jouw velgen op maat worden gemaakt. Ook voor reparaties zijn de mannen van EM Wheels te bereiken. Ze maken gebruik van de meest nieuwe machines om te zorgen dat ze ten alle tijden kwaliteit kunnen leveren.

Velgen repareren

Velgen zijn een onderdeel van de auto die vaak het snelst kapot gaan. Je hoeft maar een keer een stoeprandje te raken en er zit een kras op jouw velgen. Om je auto een hele nieuwe uitstraling te geven kunnen de mannen van EM Wheels ervoor zorgen dat jouw velgen weer helemaal de oude worden. Als je jouw velgen wilt laten repareren, maar je hebt geen tijd om je auto weg te brengen of dit kan niet, omdat je een auto hebt heeft dit bedrijf een gratis haal en brengservice. Deze service zorgt ervoor dat ze jouw auto van huis ophalen en deze daar ook weer neerzetten. Ook is de auto maar drie dagen weg en wordt deze veilig binnen opgeslagen. Naast de reparatie doen ze ook velgen polijsten. Zo krijgen ze weer een mooie glans en zijn ze weer helemaal als vanouds.

De mannen achter het bedrijf

De mannen die het bedrijf zijn begonnen zijn twee jonge mannen die van hun hobby hun werk hebben gemaakt. Ze werken graag met auto’s en zeker met velgen. Ze hebben door de jaren heen hun diensten steeds verder uitgebreid en nu kun je eigenlijk alles rondom je velgen laten doen bij dit bedrijf. Om te zien wat dit allemaal is kun je een kijkje nemen op de website van EM Wheels. Ze hebben al vele bedrijven blij gemaakt en hebben ook samenwerkingen met vele bedrijven in de automotive branche. Ze leveren en maken velgen van verschillende occasioncenters en vervoerbedrijven. Wil jij ook een samenwerking aangaan en zeker weten dat jouw velgen in tip top conditie zijn kun je altijd even bellen naar één van de mannen. Zo reageren snel en komen meteen ter zake. Zo weet je meteen waar je aan toe bent en wordt er niet veel tijd verspilt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *