Healing ziet je als een combinatie van lichaam en geest

Persoonlijke ontwikkeling Zwolle

Healing maakt deel uit van de vele alternatieve geneeswijzen. Het probeert vooral je energetische samenstelling weer in evenwicht te brengen. Dat heeft een positieve invloed op je lichamelijke en je geestelijke gezondheid. Volgens een healer besta je niet alleen lichamelijk maar ook energetisch. Ons energetisch karakter wordt vooral gevormd door emoties en gevoelens, maar even goed door je gedachten. Healers worden vooral geraadpleegd bij psychische klachten, vaak bij stress. Healing aanziet je als een combinatie van lichaam en geest. Het ene kan niet zonder het andere. Als je psychische in evenwicht bent zul voel je je ook lichamelijk beter. Voel je je niet goed in je vel en wil je daar wat aan doen? Dan is het raadplegen van Persoonlijke Ontwikkeling Zwolle zeker een goed idee.

Zo werkt een healing sessie

Persoonlijke ontwikkeling en healing gaan nauw samen. Healing benadert je op een holistische manier. Je leeft in meerdere dimensies, zoals voelen en denken. Vergeet daarbij ook geestelijke aspect niet. Het geeft aandacht aan alle aspecten van je leven. Healers gaan ervan uit dat alles te maken heeft met zowel lichamelijke als met geestelijke energie.

Healing is energie

Een healer heeft dus vooral oog voor de energie van zijn patiënt. Het enige wat een healer wilt, is het stoppen van allerlei stoornissen en blokkades. Zo kan je energie weer ongehinderd door je lichaam stromen. De manier van waarnemen verschilt van healer tot healer.

Aura en Chakra 

Het gebruik van aura en chakra, twee Indiase begrippen, is bij healing erg populair. Daarbij gaan healers ervan uit dat we allemaal een aura hebben. Die bestaan uit zogenaamde chakra’s, vaak zeven in totaal. Die chakra’s bevinden zich langs je ruggengraat, de centrale as van je lichaam. Je chakra’s  vertegenwoordigen begrippen zoals communicatie, samenhorigheid, inzicht, vriendschap, liefde en seks. Een healer ontdekt tijdens zijn sessies welke chakra’s verstoort of geblokkeerd zijn.  Gesprekken en energetische behandelingen maken dat duidelijk en moeten uitkomst bieden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *