Gemakkelijk een digitale kaart versturen

Digitale kaart versturen

Wat is er leuker dan post ontvangen en weten dat iemand aan je gedacht heeft? Zeker als je ziek bent, het even niet zo lekker gaat of je een grote stap in je carrière hebt gezet, kan het heel leuk zijn een kaartje te ontvangen. Nu anno 2020 postzegels steeds duurder worden en brievenbussen uit het straatbeeld verdwijnen, is digitale kaart versturen een fijne oplossing!

Hoe verstuur je een digitale kaart?

Een digitale kaart versturen is best makkelijk. Er zijn steeds meer websites, die deze service aanbieden. Vaak kun je kiezen uit verschillende categorieën. Wil je iemand een hart onder de riem steken, feliciteren of beterschap wensen? Stuur je zomaar een kaartje of wil je iemand bedanken voor zijn of haar steun? Je selecteert de digitale kaart, die jij wilt versturen en denkt na over een tekst. Daarna typ je de tekst en vul je het adres van de ontvanger in. Zo simpel is het om een digitale kaart te versturen!

Een digitale kaart afrekenen

Als je een digitale kaart gaat versturen, kun je meestal gemakkelijk afrekenen met Ideal. Je hoeft dus geen postzegels meer te kopen en kan via een mobiel bankieren app of de website van jouw bank in een paar seconden afrekenen. Let wel op dat je naar de juiste betalingssite wordt omgeleid, zodat je in een veilige omgeving kunt afrekenen.

Verschillende typen digitale kaarten

Je kunt ook steeds vaker een gepersonaliseerde digitale kaart versturen, waarvoor je bijvoorbeeld je favoriete vakantiefoto kunt gebruiken. Soms zijn de services ook gratis via een speciaal hiervoor bedoelde app. Sommige digitale kaarten vallen op de deurmat van de ontvanger, terwijl anderen naar zijn/haar e-mailadres of via Whatsapp worden verstuurd. Dit is helemaal afhankelijk van de service die je gebruikt en je eigen wensen. Sommige digitale kaarten bevatten ook muziek of een filmpje. Het spreekt voor zich dat dit type digitale kaart ook online verstuurd wordt. Een digitale kaart versturen kan dus op vele manieren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *